zaterdag 15 december 2012

Er was eens...

15 december

Er was eens ergens in Nederland een plek waar bijna geen afval op de grond werd gegooid. Ja het is echt waar zo'n plek bestaat, en ik zal je iets over die plek vertellen.....
Als je hier bent dan ben je zeker niet alleen. Heel veel mensen gaan hier heen en iedereen vind het hier even leuk en gezellig. De meeste mensen zijn erg vrolijk en genieten van het hier zijn.... het is bijna sprookjesachtig zoals het hier is.

Mensen genieten en lopen overal rond en dan eten ze natuurlijk een koekje of snoepje, of drinken hun pakjes drinken leeg......
En als het dan op is, ja dan, dan gooien ze al hun afval in mannetjes die daar om vragen. Om de 5 meter staat een afvalbak of mand waar ze dan netjes alles in gooien.... Ik weet het het klinkt bijna alsof ik hier een sprookje vertel, maar het is echt waar.

Ik heb hier vandaag maar een paar dingen gevonden die eigenlijk in deze manden, bakken of mannetjes moesten, maar het was er echt heel netjes en alle mensen om mij heen gooide netjes hun spullen weg!


1 opmerking:

  1. ach Esther wat een mooie verhalen weer...vooral dat kinderschrijfse-tekening.. heb ik ook wel eens gevonden en vond dat zoooo zielig!
    en ja alleen opa verliezen nog hun zakdoek want wie gebruikt er anders nog een gewone zakdoek dat is allemaal papier tegenwoordig...
    gisteren stond ik op de tramhalte en ook een paar pubermeisjes met een zak stroopwafels en toen ze vol gegeten waren zetten ze de laatste 2 wafels met zakje tegen het reclamebord....ik heb hun maar gevraagd of ze het in de vuilnisbak welden gooien die achter hun rug stond.. en zowaar ze deden het.. zonder mopperen of opmerkingen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen